Management Team

Wie zijn we

Management Team

Nordic Pharma België bestaat uit een team van gepassioneerde, hoog opgeleide en innovatieve professionals en heeft tot doel geneesmiddelen te ontwikkelen welke tegemoetkomen aan onvervulde medische behoeftes zowel van gezondheidsbeoefenaars als van hun patiënten. Dankzij zijn Belgische voetafdruk en de belangrijke lokale expertise verbindt Nordic Pharma er zich toe om op een hoogst kwalitatieve manier en aan een correcte prijs bij te dragen tot het continu verbeteren van de levenskwaliteit van de patiënten.


nordic-pharma-belgium-frederic-covemaeker

Fréderic Covemaeker

General Manager

Fréderic Covemaeker is reeds meer dan 23 jaar actief in de farmaceutische industrie. Hij studeerde als Apotheker af aan de Universiteit van Leuven en volgde er nadien een Masteropleiding Bedrijfseconomie. Hij begon zijn loopbaan in de farmaceutische sector bij de firma Pierre Fabre, in de divisie Dermatologie en vervolgde nadien zijn carrière bij Teva Pharmaceuticals als Group Product Manager. In 2007 richtte Fréderic het Belgische en Luxemburgse filiaal voor Nordic Pharma op en is hierbij actief als General Manager.


Catherine Mastronardi heeft een parcours van bijna 20 jaar in de farmaceutische industrie. Met hogere studies in business management aan de UCLL te Leuven, lanceerde ze haar carrière als product specialist bij o.a. Sanofi Pasteur MSD om daarna bij Boehringer Ingelheim door te groeien tot District Sales Manager. Als hoofd van een 12 koppig commercieel team deed ze daar stevige people management ervaring op. Om haar expertise verder te ontwikkelen startte ze hierna als Product Manager Women’s Health Care & Urology bij Zambon. Tenslotte leidde haar sales & marketing ervaring 5 jaar geleden naar haar huidige positie als Sales & Marketing Director bij Nordic Pharma.

nordic-pharma-belgium-catherine-mastronardi

Catherine Mastronardi

Sales & Marketing Director

Onze Producten